Loopbaan

Jouw loopbaan bij Van 't Hof Rijnland

Bij Van ’t Hof Rijnland begrijpen we dat elk individu zich ontwikkelt op zijn of haar manier. Leer jij door te kijken naar collega’s? Dan zullen wij jou daarin begeleiden en koppelen aan de juiste medewerkers. Zie jij jezelf een cursus of opleiding volgen en is deze relevant voor jouw carrière bij Van ’t Hof Rijnland? Gemotiveerde werknemers enthousiasmeren wij graag te gaan studeren om hun kennis te verbreden.

Jouw ontwikkeling

Bij Van ’t Hof Rijnland vinden wij een prettige werksfeer belangrijk, waarin jij je als medewerker veilig voelt. Alleen zo kun je je optimaal ontwikkelen. Er zijn ruim 165 medewerkers werkzaam. Wij zijn trots op de warme sfeer die wij met zijn allen hebben gecreëerd. Je bent bij ons geen nummer, maar een persoon met een verhaal.

Arbeidsvoorwaarden

Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden. Uiteraard krijg je een prima marktconform salaris, passend bij jouw functie en werkervaring. Je krijgt 26 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, en de reiskosten worden vergoed. Zoals gezegd bieden wij je de mogelijkheid om opleidingen en/of cursussen te volgen, zodat je je vakkennis duurzaam kunt uitbreiden en onderhouden.

Vragen over de vacatures?

Onze HR Medewerker Aafke Hensen staat je graag te woord.