Over ons

De toekomst van Van 't Hof Rijnland

De markt verandert sneller dan ooit. Van ’t Hof Rijnland wil tijdig en blijvend op die veranderingen inspringen. Dit vergt extra flexibiliteit en een proactieve benadering van onze medewerkers.

Wij werken met Property Teams. Op deze manier kunnen wij onze huurders en verhuurders via een toegewijde groep medewerkers bedienen. Door kennis en kunde binnen een team te concentreren, zijn wij in staat onze huurders en verhuurders sneller te bedienen.

Beleving en hospitality

Vanuit vestigingen in Den Haag (WTC), Groningen, Utrecht (Leidsche Rijn), Zoetermeer (Centrum) en Rotterdam zijn in totaal ruim 170 enthousiaste, kwaliteitsbewuste, deskundige en betrokken medewerkers actief met de dienstverlening voor de huurders/gebruikers en het vastgoed.

Naast kernactiviteiten (commercieel management, technisch & facilitair management, financieel & administratief management en verhuuractiviteiten), is er een sterke focus op het gebied van diensten voor de eindgebruikers van het vastgoed dat gebaseerd is op een hospitality filosofie. Waar woningen ooit voornamelijk de functie hadden om te voorzien in bescherming & veiligheid & geborgenheid, is een woning tegenwoordig het verlengde van iemands identiteit. Belangrijk onderdeel hiervan is beleving. Een woonbeleving die leidt tot het gevoel van “thuis zijn”. Om in te springen op deze behoeften, heeft Van ’t Hof Rijnland hiervoor een concept ontwikkeld, te weten: VHR Connect®.

Daarnaast is het concept Transition® geïntroduceerd, dat betrekking heeft op het optimaal begeleiden van nieuwe huurders/bewoners tijdens haar klantenreis bij nieuwbouw. Via een goede interactie met de kantoren van zowel de woning- als de bedrijfsmakelaardij, blijft het overzicht over de gehele regionale onroerendgoedmarkt behouden, zonder daarbij haar eigen specialisme uit het oog te verliezen.

In de vastgoedmarkt en zo ook bij de dienstverlening van Van ’t Hof Rijnland, is hospitality management niet meer weg te denken. Deze focus op haar dienstverlening uit Van ’t Hof Rijnland dan ook graag met haar slogan “Smart in Housing”.

Online

Op onze website www.hof-rijnland.nl vind je meer informatie over onze woningen en andere ontwikkelingen. Ook op LinkedIn zijn wij actief. Wil je ons MVO-jaarverslag lezen? Klik hier.


Vragen over de vacatures?

Onze HR-medewerker Cindy Roovers staat je graag te woord.