Over ons

De toekomst van Van 't Hof Rijnland

De markt verandert sneller dan ooit. Van ’t Hof Rijnland wil tijdig en blijvend op die veranderingen inspringen. Dit vergt extra flexibiliteit en een proactieve benadering van onze medewerkers.

Wij werken met Property Teams. Op deze manier kunnen wij onze huurders en verhuurders via een toegewijde groep medewerkers bedienen. Door kennis en kunde binnen een team te concentreren, zijn wij in staat onze huurders en verhuurders sneller te bedienen.

Beleving en hospitality

De beleving van een product wordt steeds belangrijker. Van ’t Hof Rijnland doet er veel aan om de beleving bij huurder en opdrachtgevers te optimaliseren. Goede voorbeelden zijn het organiseren van een barbecue in een studentenflat in Groningen, de exploitatie van laundry’s of het adviseren aan expats. Voorbeelden die stuk voor stuk zijn gebaseerd op onze hospitality filosofie voor de gebruikers en eigenaren van vastgoed.

Online

Op onze website www.hof-rijnland.nl vind je meer informatie over onze woningen en andere ontwikkelingen. Ook op LinkedIn zijn wij actief. Wil je ons MVO-jaarverslag lezen? Klik hier.

Vragen over de vacatures?

Onze HR Medewerker Aafke Hensen staat je graag te woord.