Fatih Turkoglu

Uit de praktijk

De combinatie van uitdagend werk met veel verantwoordelijkheid en de tijd om van mijn vrouw en kinderen te genieten is heel belangrijk voor mij.

“Bijna 2 jaar geleden ben ik gestart bij Van ’t Hof Rijnland (VHR). Zij zochten toen een controller met REMS-ervaring en kennis van het vastgoedmanagement. Aangezien ik eerder in een administratieve functie bij een vastgoedmanagementorganisatie heb gewerkt en daarna mijn HBO Bedrijfseconomie heb afgerond, paste ik prima in dat plaatje. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, dus de functie sprak mij aan. Het eerste gesprek beviel meteen goed en ik heb het voorstel om bij VHR te komen werken met plezier aangenomen.

Ik zit hier lekker op mijn plek en heb genoeg uitdaging in mijn werk. Vooral de vrijheid in het werk is prettig, daardoor ervaar ik een goede werk-privé balans. Zo kies ik ervoor om erg vroeg te beginnen waardoor ik rond half vijf alweer thuis kan zijn en de tijd heb met mijn jonge gezin. De combinatie van uitdagend werk met veel verantwoordelijkheid en de tijd om van mijn vrouw en kinderen te genieten is heel belangrijk voor mij.

Toen ik startte bij VHR kreeg ik de ruimte om de processen goed op orde te brengen en de juiste certificering te prolongeren in de rol van controller. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de AVG binnen de organisatie. Daarvoor hebben we de juiste software aangeschaft en geïmplementeerd en zijn we voortdurend de collega’s aan het herinneren aan het belang van bescherming van persoonsgegevens. Iedere klant heeft zijn eigen portaal waarin we veilig kunnen werken met de informatie van huurders en verhuurders.

Ik ben ook verantwoordelijk voor de kwartaalrapportages. Ik heb de rapportages van de afdeling VvE en Exploitatie gescheiden waardoor de resultaten beter inzichtelijk zijn. Mijn volgende stap is om dat verder uit te splitsen naar de diverse teams die werken voor de verschillende opdrachtgevers. Zo kunnen we de organisatie steeds slimmer inrichten.

Ook ben ik vanuit mijn rol als controller betrokken bij het ontwikkelen van het businessplan. Op dit moment zijn wij samen met de overige Managementteam leden en de directie het businessplan voor 2021-2024 aan het vormgeven. In combinatie met mijn dagelijkse operationele verantwoordelijkheden, is het heel stimulerend om ook met de koers van het bedrijf bezig te zijn. Kortom, genoeg uitdaging voor mij binnen dit mooie bedrijf!”

Fatih Turkoglu
Controller / Risk Manager