Frank Gilmoor

Uit de praktijk

De afwisseling in de rol van inspecties, onderhandelen met aannemers tot het informeren van collega’s en opdrachtgever is erg leuk.

“Sinds 3 jaar werk ik bij Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement als Technisch Manager. Na een carrière waar ik me vooral bezighield met zeer technische onderwerpen als smart metering, onderhoud ketelhuizen en legionellapreventie, was de tijd rijp voor een overstap naar het vastgoedbeheer. Ik moet eerlijk zeggen dat dit wel even wennen was. Van de techniek naar een samenwerking met de accountmanager was  even schakelen. Zeker omdat de pure techniek voor mijn gesprekspartners niet altijd een hoofdzaak is, zoals het voor mij was.

Ik heb een mooie baan met veel vrijheid waar ik erg blij mee ben. De afwisseling van het uitvoeren van inspecties, onderhandelen met aannemers tot het informeren van collega’s en opdrachtgever is erg leuk. Ook vind ik het prettig dat ik voor mijn werk regelmatig op pad ben om de panden en projecten te bekijken. Ik werk op de portefeuille van Amvest, een zeer professionele en betrokken belegger. Doordat de processen bij VHR op orde zijn, leveren we goed werk af en daar ben ik trots op.

Ik voel me gesteund door mijn collega’s van de binnendienst. Zeker toen ik net begon aan deze functie had ik natuurlijk veel vragen. Ik kon en kan altijd bij ze terecht met vragen. Als het werk niet af komt, staan we voor elkaar klaar. Dat waardeer ik heel erg in al mijn collega’s van bijvoorbeeld de technische administratie, financiële administratie en het secretariaat. Men is erg collegiaal, dat is prettig werken. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van dit team.”

Frank Gilmoor
Technisch Manager