Petra van de Loo

Uit de praktijk

Eigen initiatief wordt gewaardeerd, dat vind ik heel erg belangrijk. Ik verwacht hier nog jaren met veel plezier te blijven werken!

“Na jarenlang werken als commercieel medewerker verhuur bij Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement was ik toe aan een nieuwe stap. Ik wilde echter niet het bedrijf verlaten, want deze werkgever bevalt mij prima. Dus heb ik contact opgenomen met mijn collega’s van HR. Na meerdere gesprekken met HR werd ik in oktober 2020 gevraagd voor de functie van management assistente voor een van onze property teams. Ieder property team omvat onder andere de property manager, technisch manager, verhuurmedewerkers en administratief medewerkers en bedient een specifieke vastgoedeigenaar. Aan mij de taak om de manager van het team te ondersteunen.

Door mijn jarenlange ervaring als medewerker verhuur kan ik complexe dossiers makkelijk oppakken. Voorheen had ik alleen contact met de huurders. Mijn focus ligt nu veel meer op de eigenaren van het vastgoed. Zo leer ik veel over hun visie op vastgoed en de daarbij behorende behoeftes van de opdrachtgever. Namens de manager van het team onderhoud ik onder andere de contacten met de externe makelaars. Daarmee is mijn werk nog veelzijdiger geworden.

Van ‘t Hof Rijnland Vastgoedmanagement is een heel prettige werkgever, met een goede sfeer. Ik ben heel blij dat ik intern de kans heb gekregen om door te stromen. Sterker nog, doorgroei wordt gestimuleerd. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om een nieuwe functie eigen te maken en op je eigen manier in te vullen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd, dat vind ik heel erg belangrijk. Ik verwacht hier nog jaren met veel plezier te blijven werken!”

Petra van de Loo
Management assistent