Ticor Gordijn

Uit de praktijk

De vrijheid in het werken bij VHR is heel erg belangrijk. Daarnaast vind ik de persoonlijke contacten met zoveel verschillende mensen heel prettig.

“Begin 2009 trof ik een advertentie voor Accountmanager VvE op de site van Van ’t Hof Rijnland (in het vervolg VHR) aan. Deze sprak mij meteen aan, aangezien ik op dat moment als verhuurmakelaar in Den Haag werkte en ik wilde graag, na het afronden van mijn HBO opleiding, doorgroeien in het vastgoed. Deze functie heeft meer juridische aspecten, verantwoordelijkheden en vrijheid dan mijn toenmalige functie. Gelukkig heb ik vanuit mijn opleiding geleerd om snel veel informatie te kunnen verwerken. Dat is echt essentieel in dit werk.

Nadat ik ongeveer 5 jaar deze functie had uitgeoefend, was ik toe aan meer uitdaging. De directie stond daar gelukkig welwillend tegenover. Mijn voorkeur ging uit naar een meer commerciële functie, zoals ik ook ben opgeleid, hierdoor ben doorgegroeid naar mijn huidige functie van als commercieel manager van de afdeling VvE. Waar eerder de nieuwe opdrachten vooral via het bestaande netwerk binnen kwamen, zijn we nu actief bezig met marketing en sales, wat ik mij erg aanspreekt. Dit helpt enorm in onze naamsbekendheid en daarmee bedrijfsresultaten.

Ook ben ik Voorzitter Werkgroep Strategie geweest. In die groep is de basis gelegd voor het businessplan “Smart in Housing”. Daar heb ik met veel energie en trots aan meegewerkt. Ik mocht zelfs aan de Raad van Bestuur, en uiteindelijk aan alle collega’s, ons Smart in Housing plan presenteren in augustus 2017.

Op de afdelingen Exploitatie en VvE is het plan actief geïmplementeerd. Een onderdeel hiervan was het aanpassen van de organisatiestructuur, met het vormen van property teams. Sinds begin 2019 is bij de VvE deze structuur ook ingevoerd en geef ik naast mijn werk als commercieel manager leiding aan één van de property teams. Dit betekent wel dat ik naast het VvE management van een aantal VvE’s ook druk bezig ben met algemene management activiteiten. Zodoende blijf ik wel intensief betrokken bij de VvE markt en kan ik ons VvE management nog beter onder de aandacht brengen van potentiële opdrachtgevers.

De vrijheid in het werken bij VHR is heel erg belangrijk. Daarnaast vind ik de persoonlijke contacten met zoveel verschillende mensen heel prettig. Doordat ik het ene moment met een directeur van een belegger en het volgende moment bij een bewoner thuis ben, of bij de schoonmaker van een complex,  leer ik ongelofelijk veel over mensen en het leven in het algemeen. Dit verrijkt mij als mens.

Ik ben en blijf een ambitieus persoon, kortom ik heb de ambitie al eens uitgesproken dat ik in de toekomst onderdeel wil uitmaken van het directieteam. Maar voordat ik daar ben, heb ik nog genoeg te doen en te leren. Alles wat ik de afgelopen jaren heb mogen ontwikkelen, heeft mij rijper gemaakt. En daar wil ik in blijven investeren, zodat ik op termijn klaar ben voor een positie in het directieteam. De huidige directie reageert hier positief op. Ze vinden het mooi als medewerkers, met de juiste competenties en drive, uit de eigen gelederen zich blijven ontwikkelen en ambities uitspreken.”